13. Knagg & Dahl Show

Här bjuds publiken in i Knagg och Dahls musikaliska universum där låtarna, samspelet och rösterna talar sitt enkla och tydliga språk hela vägen fram till hjärtat. Det blir en interaktiv konsertupplevelse där budskapet om kärlek ständigt står i centrum. Det kan handla om kärlek till en människa eller kärleken till ett brinnande intresse men också hur människors olikheter kan berika livet och öppna nya dörrar.

Dan Knagg är utbildad sångpedagog och slagverkare som har arbetat som frilansande multiinstrumentalist i många år och turnerat runt i världen med folkoch världsmusikband som ODE, Alla Fagra, Tarabband, Emilia Amper Band, Best of Sweden och många fler. Dan har även många och långa Sverigeturnéer med barnproduktioner i bagaget.

Martin Dahl är dansk musiker/kompositör, även han multiinstrumentalist med strängar, slagverk och sång som huvudområden. Han har gjort musik till barnoch ungdomsföreställningar och jobbat som kompositör på Det kongelige teater i Köpenhamn i flera år. Vid sidan av detta har han också turnerat världen runt med olika orkestrar, storband och soloprojekt.

Knagg och Dahl möttes under 2019 i en föreställning i Regionteatern Blekinge & Kronobergs regi. Nu fortsätter deras gemensamma resa i en konsert för barn full av sköna groove, berättelser, kärlek och musikalisk värme.

Medverkande:

Dan Knagg och Martin Dahl.

Se ett smakprov ur föreställningen

FAKTA

Målgrupp: 7-12 år
Max publik: 60
Speltid: 40 min
Spelyta: 4 x 3 m
Lokal: Fri golvyta
El: 230 V
Mörkläggning: Nej
Bygg-/rivtid: 60/60
Bärhjälp: Nej.
Antal medv: 2